Teambuilding in de Achterhoek - Samen koken en genieten tijdens de Kookworkshop

Bij dit Teambuilding arrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Huur kookstudio en begeleiding
  • Aperitief 
  • Huur materialen
  • Inkoop ingrediënten en producten
  • 3-gangendiner

Prijzen

Woensdag - donderdag
8 - 12 personen: € 62,50 p.p.
Vanaf 13 personen: € 52,50 p.p.

Vrijdag - zaterdag - zondag
8 - 12 personen: € 67,50 p.p.
Vanaf 13 personen: € 57,50 p.p.
Bij het arrangement zijn de overige dranken niet inbegrepen. De overige dranken worden berekend op basis van nacalculatie.
Voor € 17,50 p.p. kunt u een drankenpakket aanschaffen. In het drankenpakket zitten (tap) bier, frisdranken en (huis) wijnen. 

De prijs van dit teambuilding arrangement in de Achterhoek is geldig tot met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Ontdek uw Kooktalent

  Ontdek tijdens de kookworkshop of u en uw collega's kooktalenten zijn. Onder begeleiding van een chef gaat u gezamenlijk een 3-gangenmenu bereiden. Tijdens de workshop staat u niet de gehele avond in de keuken, maar kunt u ook onder het genot van het zelfbereide menu en een goede glas wijn uw collega's beter kennen.

  U wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en-vrouwen met een sprankelend aperitief. Gezellig samen koken en een relaxte avond staan centraal. Tijdens het koken maken jullie gebruik van Achterhoekse en Wereldse ingrediënten.

Plezier maken en culinair genieten

  Van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs. En dit alles met de modernste apparatuur en goed gereedschap. We werken uitsluitend met dagverse ingrediënten en 100% biologisch vlees. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Programmavoorbeeld

16.00 uur: Ontvangst met een aperitief
17:30 uur: Aanvang kookworkshop
19.00 uur: Aanvang diner
20:45 uur: Einde van teambuildingsactiviteit 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemene informatie over de locatie

Op het paviljoen van het strandbad bevindt zich restaurant StrandLodge. Hier kunt u heerlijk eten en drinken op het luxe terras op de eerste verdieping, maar ook vergaderen, teambuilden en een spetterend bedrijfs/personeelfeest geven. De bovenverdieping is sfeervol en gezellig ingericht naar Lodge stijl. Toegang tot het terras met fantastisch uitzicht over het gehele bad wordt verschaft door de openslaande deuren. In de lodge bevindt zich op de benedenverdieping de kookstudio. De mogelijkheden zijn talrijk en spreken tot de verbeelding!

Prikkelende vergaderomgeving

De zinnen worden geprikkeld in een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving. Een succesvolle bijeenkomst kan worden gehouden in de rust en charme van de lodge in combinatie met gastromie en Achterhoekse gastvrijheid.

In de vergaderruimte kunt u met groepen van 4 tot 24 personen vergaderen. De ruimte is voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Op aanvraag is audiovisuele apparatuur beschikbaar. Uiteraard bepaalt u zelf de opstelling.

De strandlodge is een uitstekende locatie voor kleinschalige meetings, trainingen of (product) presentaties. Binnen en buiten of een combinatie daarvan. Breid de meeting, training of presentatie uit met een lunch en/of diner. Ook kunt u naast het vergaderen een outdoor activiteit plannen.

Teambuilden - leer elkaar kennen tijdens de workshop

Samen met uw team een leuke activiteit ondernemen? Tijdens de kookworkshop kunt u uw collega's beter leren kennen en is samenwerken van belang. De strandlodge biedt verschillende kookworkshops aan van het bereiden van een 3-gangenmenu tot aan het koken met producten van regionale bodem.

Spetterend bedrijfs/personeelsfeest geven

Wilt u binnenkort een bedrijfs/personeelsfeest geven en bent u op zoek naar de perfecte locatie? De lodge biedt uitkomst voor een klein intiem samenzijn tot aan een grote party. Een spetterend feest van elk volume kan worden gegeven. Mocht u nu een aangeklede borrel, uitgebreid sitting of walking dinner of een spectaculaire kookshow met live klaargemaakte gerechten willen geven, alles is mogelijk!