Buitengewone barbecue in plattelandse sferen - Bedrijfsuitje in Gelderland

Bij deze Landelijke barbecue is inbegrepen:

  • Kok die het diner voor u klaar maakt
  • Diverse soorten vlees
  • Barbecue
  • Keuze uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu

  Prijs: vanaf € 39,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen. 
  De prijs van deze Landelijke barbecue in Gelderland is geldig tot 31 december 2023.

Samen met je collega's genieten van een buitengewone barbecue

Zin om te barbecueën maar geen zin in het koken en de rommel die het met zich meebrengt? Dan is deze buitengewone barbecue zeker iets voor jou en je collega's.
Mooi weer en toch zin in nét iets meer dan een doorsnee barbecue, dan zit je goed in Vethuizen. Je gaat namelijk samen met je gezelschap barbecueën in landelijke sfeer.

Kies voor een barbecue bij onze Havezathe

Laat jezelf en jouw collega's verrassen met een 3-, 4-, 5- of 6-gangen barbecue. Deze wordt geserveerd in de Karreschop of onze boomgaard.
De barbecue wordt compleet bereid vanaf de barbecue en smoker.
Het meer-gangen diner wordt compleet uitgeserveerd aan tafel, je hoeft je handen dus niet zelf uit de mouwen te steken, waardoor er juist tijd is om te genieten en bij te praten.
Maak het menu compleet met een bijpassend wijnarrangement, barbecueën 2.0!

Culinair genieten

  Het restaurant nabij Doetinchem, Ulft en Zeddam, gelegen op het historische gedeelte van onze boerderij, is er niet alleen voor de hotelgasten. Iedereen is van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner samengesteld door het gepassioneerde keukenteam. In de Herenkamer is private dining mogelijk voor groepen tot 16 personen.

  Op zoek naar een restaurant met terras? Bij mooi weer kun je bij ons ook in de openlucht dineren.

  Mocht je het culinaire gedeelte ook nog uit willen breiden met een vergaderarrangement? Ook dit is mogelijk. Kijk snel bij onze vergaderarrangementen voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Vergaderen in het Monferland

Het Hoetl is een unieke vergaderlocatie in Gelderland, geschikt voor meetings, vergaderingen, trainings, workshops en seminars. Door onze unieke ligging zijn wij makkelijk te bereiken via de A12, de A18 of via het treinstation in Doetinchem. Onze 3 veelzijdige vergader ruimtes zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld fotoshoots, interview en video opnames.

Al onze vergader ruimtes zijn standaard voorzien van beamer, flip-over en gratis WiFi voor al uw gasten.

Overnachten

De tjilpende vogels, een loeiende koe, of gewoon een ouderwetse wekker, het is heerlijk wakker worden in Vethuizen, vlakbij Doetinchem. Geniet na een heerlijke douche van ons uitgebreide ontbijtbuffet en begin fris aan de dag.

Ons hotel herbergt 8 standaardkamers, 4 comfortkamers, 4 terraskamers en een luxe suite.

Inspirerende vegaderzalen

Herenkamer Max aantal personen: 16Private dining: 20

De inspirerende Herenkamer is een prachtige plek om in huiselijke sfeer te vergaderen tot maximaal 12 personen, op een unieke, rustige locatie met een eigen terras, zodat uitwijken naar buiten mogelijk is, met uitzicht op de Montferlandse bossen en landerijen. De Herenkamer is standaard uitgerust met beamer, scherm en flip-over.

De Herenkamer is ook uitermate geschikt voor Private Dining. Tot 16 personen heerlijk dineren in een intieme setting.

De Graanschuur Max aantal personen: 40

De Graanschuur is een unieke plek om te vergaderen met een prachtig uitzicht over Montferland. De ruimte is uitermate geschikt voor grote groepen tot 40 personen. De ruimte heeft een prachtig uitzicht over de Vethuizense landerijen en de Montferlandse bossen. De Graanschuur is uitgerust met beamer, scherm en flip-over.

De Graanschuur is uitermate geschikt om te combineren met ‘t Gebint als subzaal.

’t Gebint Max aantal personen: 6

Deze kleine vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen. Deze ruimte met als blikvanger de originele oude Gebinten van de Graanschuur heeft een wijds uitzicht over de landerijen van Vethuizen met in de verte de boslijn van Montferland. ’t Gebint is uitgerust met een LCD scherm en flip-over.

’t Gebint is ook perfect te gebruiken als subzaal in combinatie met de Graanschuur.

Culinair genieten

Ons restaurant nabij Doetinchem, Ulft en Zeddam, gelegen op het historische deel van onze boerderij, is er niet alleen voor onze hotelgasten. Iedereen is van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner samengesteld door ons gepassioneerde keukenteam. In de Herenkamer is private dining mogelijk voor groepen tot 16 personen. Op zoek naar een restaurant met terras? Bij mooi weer kunt u bij ons ook in de open lucht dineren.

In ons historische restaurant wordt de kaart iedere twee maanden vernieuwd om u te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten. Als u verrast wilt worden, bevelen wij u aan te kiezen voor het drie-, vier-, vijf-, zes- of zevengangenmenu van de Chef, waarbij we een mooi wijnarrangement (ook voor de bob) aanbieden.